Children's Birthday Parties

Bumper lanes available for kids ages 10 & under
Dragon lanes available for kids ages 5 & under
Pizza Party Package
$84.00 per lane includes:
two slices of pizza per child &
two pitchers of drinks per lane
plus all of your paper products!
Hot Dog Party Package
$74.00 per lane includes:
one hot dog & bag of chips per child &
two pitchers of drinks per lane
plus all of your paper products!
Economy Party Package
$64.00 per lane includes:
just bowling! You may bring a
cake or cupcakes, chips, pretzels, drinks and your own paper products.
No other outside food is permitted.
Party Information
All parties are 2 hours long - 1.5 hours of bowling & .5 hours for eating and/or gift opening
All packages include shoe rentals, tables & chairs - Maximum of 6 bowlers per lane

Party times are:
 Saturdays from 12:30pm to 2:30pm, 
3:15pm to 5:15pm or 6pm to 8pm.
Sundays from 12:30pm to 2:30pm or 
3:15pm to 5:15pm
Monday thru Friday times may be available ending before 5pm
(Note: No Sunday 3:15pm to 5:15pm May thru August)

Party paper products include:
Cups, napkins, tablecloth, cake plates, pizza plates & forks

You may bring cupcakes or cake, cake knife, candles & snacks
We also have colorful helium balloons 
available for you party at $1.50 each. 

Deposit of $50.00 is required. Pay balance with cash, debit or credit card on the day of party.
No personal checks are accepted.

We do not allow pinatas, silly string, popcorn, alcohol or balloons purchased elsewhere.
Prices and Availability subject to change without notice.
Book Your Party Online
Frequently Asked Birthday Party Questions
Question 1 - Can parties be reserved at any other time besides the Saturday or Sunday time slots? 
Answer 1 - Parties may be available Monday thru Friday during the day depending on our league or other group reservation schedule. All parties must end by 5pm during the week, so the latest you could start would be 3pm.

Question 2 - Do I need to put a deposit down to reserve my party? 
Answer 2 - Yes, a deposit of $50.00 is required to reserve your party. The deposit is fully refundable with a minimum twenty-four (24) hour notice of cancellation.

Question 3 - When will my reservation become final & confirmed? 
Answer 3 - Upon receipt of your deposit. Deposit is due within 7 days of booking or at least 3 days prior to the reservation date, whichever comes first.

Question 4 - How many lanes can I reserve for my party? 
Answer 4 - A maximum of 6 children may bowl on each lane. 

Question 5 - Will I have any help with my party? 
Answer 5 - We may have party hosts assigned to help out with our parties on the weekends. There are no party hosts during the week (Mon-Fri). Party hosts generally cover approximately 30 children each. (Example: A party of 30 would most likely get a dedicated party host for that party only and a party of 20 and one of 10 would share a host). 

Question 6 - How many lanes should I reserve the party for? 
Answer 6 - When reserving your lanes, please estimate how many lanes you will need to have a maximum of 6 children per lane. You may reduce or increase the number of lanes when you receive your rsvp's or no later than 24 hours prior to your reservation.

Question 7 - How are bumper lanes determined? 
Answer 7 - Bumper lanes are only for children ages 10 & under if requested. If the majority of your guests are ages 10 & under and there are not at least 5 kids 11 or older then all lanes could be bumper bowling. If you have 20 children attending and half are 10 & under and half are older you would get 2 bumper lanes and 2 regular lanes. 

Question 8 - How many pizza's will my party be provided with? 
Answer 8 - Two slices of pizza per child.

Question 9 - How many hot dogs are provided with my party? 
Answer 9 - One hot dog per child.

Question 10 - Are the bag of chips also provided for the pizza party? 
Answer 10 - No. Bags of chips are only provided for the hot dog party. 

Question 11 - May I bring snacks to the party? 
Answer 11 - Yes, you may bring pretzels or potato chips, etc. No popcorn. 

Question 12 - What paper products are provided? 
Answer 12 - Tablecloth, 9" plates (for pizza or hot dogs), 6" plates (for cake), cups (for pitchers of soda or juice), plastic forks and napkins. 

Question 13 - What do I need to bring? 
Answer 13 - A cake, knife to cut cake and candles. 

Question 14 - How are helium balloons are usually ordered? 
Answer 14 - Most people order in groups of 5 balloons which are tied together and used as a centerpiece. One group of five works well for every 10 kids due to table size. (If you have 20 kids then two bunches would be good, etc.) Balloons are usually ordered as a boys or girls assortment. You may request special colors if they are available. 

Question 15 - Are the bowling pins available for purchase real? 
Answer 15 - Yes. They are regulation bowling pins. A magic marker is also included for your guests to sign the pin. 

Question 16 - Can I reserve lanes for adults and/or other guests who are not included in my reservation? 
Answer 16 - Yes. Adult lanes can be reserved next to your parties lanes during the same two hour time slot. These lanes will include bowling and shoe rental at a cost of $47.00 per lane and will be added to your final bill.

Question 17 - Can I order extra pizza's, hot dogs or pitchers of soda for adults? 
Answer 17 - Yes. 

Question 18 - Do we have a separate party room? 
Answer 18 - No. All parties are held on the concourse near or behind the lanes your party would be using.

Question 19 - Should I tip the party host?
Answer 19 - Our party hosts always appreciate any gratuity.

Share by: